v-tt nieuw
info@v-tt.nl

::

020 - 823 20 05
Home Installatie techniek Internet verhuur SmartFoneFix Computerhulp Contact Downloads
Home Installatie techniek Internet verhuur SmartFoneFix Computerhulp Contact Downloads

Wi-Fi

Wi-Fi is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Verburg Totaal Techniek weet als geen ander hoe belangrijk een goede wi-fi dekking in huis is. Wij bieden de mogelijkheid tot installatie van een zeer betrouwbaar draadloos netwerk in uw woning of bij u op kantoor, met de mogelijkheid dit aan te schaffen alsmede dit te huren.

Aanschaf

Bij de aanschaf koopt u de apparatuur van ons. U bent dan zelf eigenaar van de apparatuur. De apparatuur wordt door ons tijdens plaatsing wel voorzien van de allerlaatste updates en firmware maar na oplevering bent u hiervoor zelf verantwoordelijk.

Eventueel kunt u bij ons afzonderlijk een softwarelicentie aanschaffen, dit is een jaarlijks vast tarief. Hiermee wordt door ons uw apparatuur op afstand gemonitord en altijd voorzien van de laatste updates en firmware. Ook houden wij hiermee het netwerk in de gaten en kunnen direct zien wanneer de ISP (Internet Service Provider) geen service heeft.

Huur:

Bij de huur van onze apparatuur betaalt u bovenop uw internet abonnement een vast bedrag per Accesspoint of SmartSwitch. U schaft de apparatuur niet aan maar heeft deze van ons in bruikleen. De apparatuur wordt dan altijd door ons gemonitord en voorzien van de allerlaatste updates en firmware en indien nodig vervangen bij defect of veroudering.

In beide gevallen maken wij voor u een zogenoemde site. Hierop stellen wij de SSID en het wachtwoord in voor uw draadloze netwerk en beheren wij het protocol wat voor uw netwerk moet worden gebruikt, denkt u hierbij aan een Gastennetwerk met beperkte internet-snelheid, een mooie login-portal voor uw gasten, uiteraard volledig in uw huisstijl of een restrictie voor de toegang van bepaalde websites. Ook dit zit inbegrepen in de ondersteuningslicentie.

Voor informatie, prijsaanvraag of een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Verburg Totaal Techniek

::

©2020 Alle rechten voorbehouden

::

KvK te Amsterdam nr. 69132666

::

BTWnr. NL002086028B74