v-tt nieuw
info@v-tt.nl

::

020 - 823 20 05
Home Installatie techniek Internet verhuur SmartFoneFix Computerhulp Contact Downloads
Home Installatie techniek Internet verhuur SmartFoneFix Computerhulp Contact Downloads
smartfonefix logo

U kunt bij ons terecht voor de reparatie van uw smartphone of tablet. De werkwijze van SmartFoneFix is simpel: Reparatie bij u thuis of op kantoor! Op een tijdstip dat het u uit komt en volledig transparant. Onze specialisten voeren de meest gangbare reparaties uit, gewoon aan uw keukentafel of bureau!

SmartFoneFix werkt uitsluitend met OEM materialen, zo houden wij onze kwaliteit en uw tevredenheid hoog en kunnen wij u garanderen dat uw smartphone of tablet weer als nieuw functioneert na de reparatie.

Het vervangen van een scherm of onderdeel van uw iPad of tablet kan helaas niet op locatie plaats vinden, hiervoor hebben wij een Pick-up and Return service. Wij halen de iPad bij u op, u krijgt van onze expert een ontvangstbewijs en veelal heeft u uw apparaat binnen 24 uur alweer terug.

Voor het maken van een reparatie afspraak kunt u via onderstaand formulier een verzoek indienen. Vult u het formulier zo goed mogelijk in voor een juiste verwerking en bestelling van de benodigde onderdelen.

Vul onderstaand formulier zo duidelijk en volledig mogelijk in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht.

*

*

*

(Bij iphone is dit zwart of wit)

*

Verburg Totaal Techniek

::

©2020 Alle rechten voorbehouden

::

KvK te Amsterdam nr. 69132666

::

BTWnr. NL002086028B74