v-tt nieuw
info@v-tt.nl

::

020 - 823 20 05
Home Installatie techniek Internet verhuur SmartFoneFix Computerhulp Contact Downloads
Home Installatie techniek Internet verhuur SmartFoneFix Computerhulp Contact Downloads

Camera systemen

U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige video surveillance apparatuur. Verburg Totaal Techniek monteert hoogwaardige camera systemen van de Ubiquiti Unifi Video-serie, de UVC-G3-Bullet. Deze 1080p Full HD camera’s hebben een opname van 30 Fps en zijn resistent tegen water en weersinvloeden. Ze hebben een “Nachtmodus” met IR LED’s en mechanische IR filter, wat inhoudt dat ze direct op “Dagmodus” springen als er omgevingslicht bij komt.

Verburg Totaal Techniek monteert deze outdoor camera’s icm een PoE SmartSwitch en een Ubiquiti Unifi CloudKey Gen2 met een HDD van 1TB, deze is uit te breiden tot 5TB wat genoeg ruimte biedt om zelfs tot 100 dagen lang moeiteloos alle beweging op te kunnen nemen. Om haarfijn naar de beelden te kunnen kijken op smartphone of PC via Google Chrome is het nodig om een Ubiquiti Account aan te maken, dan kunt u hier doen:

ubiquiti logo

Ook bieden wij de mogelijkheid tot Indoor Video Surveillance met onze UVC-G3-Dome. Deze camera monteren wij af aan het plafond voor een optimale kijkhoek. De beelden zijn met zijn 1080p Full HD en 30 FPS zeer duidelijk en de ingebouwde microfoon zorgt voor een duidelijk hoorbaar omgevingsgeluid. Ook deze camera’s zijn voorzien van het slimme “Dag/Nacht modus” IR LED’s systeem.

De camera’s zijn 24V passief PoE gevoed vanuit de SmartSwitch en dienen dus altijd bekabeld te worden aangesloten.

Desgewenst geldt ook op deze apparatuur onze ondersteuningslicentie, wat zorg draagt voor een optimaal en up-to-date software en firmware pakket op de apparatuur. Verder kunnen wij voor u een gebruikersinterface inrichten op uw kantoor of werkplek ofwel thuis. De camera’s zijn met een online platform en een app makkelijk te bekijken.

Voor informatie, prijsaanvraag of een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Verburg Totaal Techniek

::

©2020 Alle rechten voorbehouden

::

KvK te Amsterdam nr. 69132666

::

BTWnr. NL002086028B74